Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel

Artikel Übersicht


Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri

Politikë

  Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq heshtje… Po, na u imponua që ta sqarojm realitetin derisa pas kaq kohë filloj e perfolët, keqinterpretohët deri tek fakti i keq të mjegullohën realitetet si pasojë e heshtjës tonë, pastaj si pasojë e pritjës gjatë në pergjigjën e Qeverisë si dhe disa nga vet ne, filluan më pershperitë paralel heshtjës pa zë deri në momentin kur marim pergjigje nga Qeveria.

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!

Politikë

 Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe vetëm sa po na vazhdon dhe kam frikë se kurr nuk do mund ta kalojm ngase kështu dikush, në mos vetvehtën po e mallkojm. Nese nisëmi vetëm nga pervojat e hidhura të kohës tonë dhe ato të cilat personalisht i kam, do të kisha filluar nga viti 1990 e pikërisht tragjedi këto të cilat po na perseritët sot, por ja se po barti vetëm një pjesë nga viti 1993 dhe nuk po e permbylli më krimin e kësajë natyre çfarë perjetuam këto ditë pa specifikuar temën ku u bë krimi.

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit në Gllogjan, ende në rrugëtim për një unifilim…

Politikë

      

 

 

 

 

 

 

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit, vertetë ende në rrugëtim për një unifilim, ngadale por shpresoj andej po shkon nese edhe më Betejën e Kosharës disi, tani në paqe nuk na ndan !!! Këtë fillim të mirë, vertetë shkurt, por Dauti sot e tha.

Laboratori i politikave të jashtme sinjalizon dy lajme të mira për Serbi-Rusi

Politikë

   Foto : Sergei Lavrov Rusi dhe Dmitro Kuleba Ukrainë 

 Lajmi -I-nga laboratori analizave :

Sergei Lavrov pyet : ,,Pse shqiptarët në Kosovë u lejuan të shpallin pavarësinë, ndërsa Rusët në Ukrainë jo ?”

Ky tashmë është sinjali parë ku z. Sergej Lavrov nuk është se po kërkon drejtësi por po kërkon të nxirrët nga aventurat ku Rusia ka hyrë.

Një nderhyrje më një qendrim në situatat e krijuara në vendin tim

Politikë

  Nuk dua të krijoj panik por realitetin si gjithëherë du ta thëm, vendi gati në gjendje emergjete po kalon. Nuk është faji i Qeverisë por pasojat e shumta nga e kaluara, kryesisht faktorë është kriza botërore e cila më të madhe u pershkallëza më invazionin Rus në Ukrainë dhe lufta e cila rrezikonë botën e qytetruar ta kompromenton.

Sot ishte, jo vikend pushimi, por vikend pune

Politikë

   

 

 

 

 

 

Po, sot ishte një vikend i ngarkuar më punë dhe pa mundësi ta pershkraj, ishte pra, në vend se vikend pushimi, ne na doli vikend pune, por më në fund, ne kaluam aq mirë sa u relaksuam.

Një urim të cilin edhe bukur gjatë do duhët ta bëjm vetëm afishim :

Politikë

   Sejdi Gega facebook dita e mësuesit 07.03.2018

Të dashur/a mësues/e,

Ju që përgaditët breza të tërë dhe punuatë me përkushtim e dinjitet për një ardhmëi më të lumturë, ua urojë me kënaqësi Ditën e Mësuesit - 7 Marsin duke u përulur para Juve me respet!

Urimit i bashkohëhet edhe arsimtari, Murat M. Bytyqi

 

 

 

Xun Çetta : Urimit mbi këtë bazë teksti,, postolat" i bashkohëm edhe unë, Urime dita e Mësuesit

Facebook :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2142263456001999&id=100006550969429

Afishim Xuni 07.03.2022 Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5185886511431437

 

Shumë zhurmë për FONDIN e sigurisë, e kjo nuk i bënë mirë as nderë ardhmerisë

Politikë

   Unë nga momenti kur doli FONDI i sigurisë, kam dhënë mendimin tim dhe menjëherë vendosa të mos merrem siq jam marr, as më shkrim e as më angazhim ashtu siq kam qenë.

Të dalish kunder FONDIT për siguri, është çmenduri ashtu siq edhe, pa kënë i çmendur, nuk dilët më fondin kaq madhor pa projekt, pa kryesues të fondit, pa organizim të veqant kudo në botë mbi fondin jetik për vendin tonë.


2619 Artikel (328 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
19.344.973
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB