Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (121):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (2464 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 660 mal gelesen

Dy fjalë, për krerët e shtetit në këtë rast i kam :

Politikë

  Shumë të ndryshëm krerët e shtetit tonë janë por për vendin dhe tema madhore, dua të besoj se jan një. Krerët e shtetit, vetëm kështu dhe mbi këtë parim, suksesi nuk ka shpetim veqse të keqën ta largojn dhe popullin ta shpetojn, nisur nga ky besim, unë bëra këtë komentim :

 • mehr... (7204 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 679 mal gelesen

Një leksion shumë të quajturve analist

Politikë

    Një leksion shumë të quajturve analist, pa i pergjithsuar kurr analistët të cilët e percjelli dhe piketoj ata edhe pse jo rrallë, më të vlerësuarit po më befasojn, zakonisht kur në parti ata kalojn dhe krejt vehtën po e tjetersojn…

Ju lutëm atyre të cilët duan bllanko dhe krejt naivisht të më prononcojn edhe pse e dijn mire se njeri i ndryshimeve isha dhe jam.

 • mehr... (3164 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 688 mal gelesen

,,Rasti mbret i botës” kështu kanë thënë dhe kështu po deshmon

Politikë

    Mirë do ishte të mos jetojm e as fatin, vetëm rastit më ja lënë. Edhe më këtë diqka po dua më thënë, dhe më vonë si e vertetë kjo do të na deshmon.

Lexova më kujdesë dhe më shumë kënaqësi publikimin e z. Prapashtica i cili ishte risi.

Këtu Abdullahu uron ditëlindjën e djalit tij por rastsisht, siq thot z. Prapashtica, qelloj ta uron edhe ditëlindjën e djalit të shokut tij.

 • mehr... (1075 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 946 mal gelesen

Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa në T 7

Politikë

   Më perkushtim po percjelli z. Isa Mustafa i cili jap mendimet e veta pa dyshim më vlerë por diqka e vjeter ende po na percjell.

Tek ne, të gjithë kanë dhënë e po japin por në fund sejcili po ja rrenojm njëritjetrit. I kam publikuar sukseset e ish Kryeministrit Mustafa, por edhe gabimet e tij në parti të cilat reflektuan në Qeverinë Kurti-I-

 • mehr... (2868 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 656 mal gelesen

Mbmyllja ime në karantinim 01.02.2022 !!!

Politikë

 

  

Mbyllja ime në karantinim, muk kaloj si mbyllje por si bredhje në gjitha ngjarjët e botës, madje sikur pash kush më kënd po rrin.

 • mehr... (1106 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Kommentare (0)
 • 768 mal gelesen

Gëzuar 2022 kudo që jeni në vendin tonë dhe andej nga na perzën

Kulturë

    Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë në popullin tonë të cilët Gëzim e hidherim, sonte i kanë bashkë, kjo ishte dhe po vazhdon historia jonë, por ne, do ja dalim rrugës të cilën po vazhdojm.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)