Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (18):

Internes

Artikel zur Kategorie: Komentime


 • mehr... (3826 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3769 mal gelesen

Koha po afron, nuk di kush qka do bëjm, por realitetet një ditë, do ti thojm (Komentime )

Politikë

Po afron koha për ti thënë, dha argumentuar bash të gjitha, për ta parë pse politikan tonë pajtim mes veti nuk dojn, jo, ata nuk dojn që tavanin, dhe dyshemenë e pranimit në dialog më Serbinë ta vëjn. Mjerisht, ata duan, që fajin, pa dallim suksesi-mos suksesi, njëritjetrit më ja lënë, dhe në këtë betejë të egër mes veti, Serbinë ta harrojn !!!

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 916 mal gelesen

Një VIDEO Debat i mirë dhe i balansuar (Komentime )

Politikë

 

Një VIDEO Debat i mirë dhe i balansuar drejtperdrejt tani në RTK 22.09.2020 :

 Lidhja më vonë :

 • mehr... (12399 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1330 mal gelesen

Afishim më perkujtim, bash si paralajmërim tash e tri here rresht mbi krejt çfarë po duroj në politikë (Komentime )

Politikë

    Kam frikë se do të më denoj koha dhe zoti për urtësi të tepruar, tolerancë përball kaq aventurave politike mbi vendin dhe popullin tonë !!! Po e afishoj dhe perkujtoj për here të tretë faktin se unë po duroj teper shumë.

Lexo, Xun Çetta facebook 24.08.2018 dhe afishim 27.08.2019

Nuk na kan faj nderkombëtarët aq sa sherr po u shohim strukturave të vjetra në sherbim tradicional të sa e sa mbretërive, pushtuesve dhe pushteteve të errta në vendin tonë. Edhe tani në këtë mundësi ndryshimësh që kemi, prap po vlojn të etshmit për pushtet dhe kam frikë se po arrijn të bëjn diqka fal shumë mediave produkt i po të tillëve dhe të bijve tyre...

Unë isha problematik gjithë jetën time kundër tyre dhe po e shoh se jam kulturuar në politikën demokratike para se të vjen demokracia për popullin tonë.   Kjo më ka kushtuar tej mase për sa dekada e kryesisht pas daljës time nga burgu dhe do bëj çfarë është e mundur që të mos jem sherbet i tyre më heshtjën por gaz i flakjës tyre do jem neser, në të kundertën, do të me mallkoj mundi im për vendin të cilin po e hajn shumë të tillë pretendent që ta kullotin si deri tani.

Ja si ka përshkruar njëri nga shokët e studimeve karakterin e problemeve të mia si i pa disciplonuarqë isha si i ri :

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2604794466207334

Afishuar sot 27.08.2020 facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3483802924973146

 • mehr... (9776 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1245 mal gelesen

Tri afishime më interes publik nga facebook-u në facebook sot 26.08.2020 (Komentime )

Politikë

    Afishimi -I-

Rregullisht kamë thënë, por ka mbi 6 vite që kur perfundimisht po paralajmëroj se kerrin politik keq po e drejtojn, kështu jam i sigurt se nuk shkon. Pikturën përpara njeriu duhët ta kupton e jo vetëm ta shikon…

Lexo nga Xun Çetta Facebook 26.8.2014

PDK-RTK dhe Gjykata Kushtetuese e dhan fjalën e vet

Afishuar serish sot 26.08.2020 Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3481226368564135

 • mehr... (2059 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1788 mal gelesen

Të përgëzoj për postimin z. Mark Z. Baftiaj, ishe i qelluar në temë dhe në momentin e duhur (Komentime )

Politikë

  Nuk ka temë e cila postohët dhe nuk ka reagimet pro dhe kontra mendimit të shfaqur në publike, ndodh kështu për shumë arsy dhe shumë faktor duke filluar nga pa dija e njerëzve të cilët vlojn fal mundësive që kanë e deri tek fakti se ushqehen nga shumë kuzhina informimi dhe ndikimi, madje jo pak ka edhe të atillë të cilët më pagesë u sherbejn kuzhinave të caktuara. Nuk dua ta fyjm njëritjetrin por ti hapim syt njëritjetrit. Besimi fetar askund më shumë se tek ne Shqiptarët nuk është shndrruar po si një besimi në partitë politike pa i fyer besimet e as Klerik e Ylima. Besimet jan çeshtje krejt private dhe e drejt e secilit, ato duhët të mbrohën si e drejt qytetare nga Shteti por edhe të kontrollohen nga Shteti i cili ka pergjegjësi për sigurinë e gjitha besimeve.

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 872 mal gelesen

RRUGA DECAN-PLAVE QË U NDAL NGA VUÇIQ TV Dukagjini 17.08.2020 (Komentime )

Politikë

 Jemi më ju z. Ramosaj, nuk flas e as implikohëm në fushata zgjedhore por për problemin që keni ngritur, të këmbët na ke z. Kryetar. Nga ky moment do ndezim fitilat dhe motorret në anën tuaj, ky vand duhet të dëshmoj ndryshe nga deri tani. Kaloni mire dhe komod aty se të gjithëve prapa na ki.

VIDEO Lidhja :

https://www.facebook.com/watchparty/603907756980540/?entry_source=NOTIFICATIONS&hash=ASt6dYo9unjOt6R9sGyRefgfuevK9bSkNONzQmz1v_4dSA

Sot 17.08.2020

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3454812847872154

 


676 Artikel (113 Seiten, 6 Artikel pro Seite)