Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e diel , 05. dhjetor 2021
Ballina » Artikel

Artikel zur Kategorie: Rrefime nga ditari


Jeta më agjenda të ngarkuara nuk është e leht, tani nga dilemët në vendimmarrje për sot (Rrefime nga ditari)

Kulturë

 

Ka tash sa ditë që kur kam dy ftesa për dy tubime të ditës sotme në vende të ndryshme në Zvicër po edhe më vetëm një orë distancë kohe njëra prej tjetrës.

Serish lajme të hidhura mortore dhe vetëm trishtim (Rrefime nga ditari)

Lajmet aktuale

Sapo u ktheva nga qyteti ku në lexim e sipër në tel. mobil mora lajmin e rëndë për vdekjën e mikut tonë  tani të ndjer Selman Fetaj.

Lajm i hidhur i cili na la të stepur e pa zë të gjithëve sa ishim në kafën e mengjesit (Rrefime nga ditari)

Lajmet aktuale

  

Sot në mengjes, pas një sëmundje na paska ndërruar jetë miku ynë, ish veprimtar i paqës dhe i luftës tani i ndjeri Riza Haxhiaj.

Filloj urimi për vitin e Ri më një befasi, por më shumë kënaqësi (Rrefime nga ditari)

Familiare

  

Ideja e mirë është thesari i gjitha të perditshmëve në jetë, ideja është një blic-vetimë e cila shperthën dhe lënë gjurmë më shumë se çdo gjë tjetër edhe kur mendohët se vetima nuk lë gjurmë, po lenë gjurmë, madje më shumë se veprimi i dukshëm e më zhurmë nganjëherë.

Vet kujdesi në politikë i shoqëruar më veprim pa dallim proceseve, një jetë e qetë kjo (Rrefime nga ditari)

Politikë

 

Sa kënaqësi të jesh politikisht i vetkontrolluar për ndryshimet neser, madje edhe për ditën e vdekjës që të mos vdesish sa je i gjall.

Lexo shumë shkurt si jo shpesh i shkurtër këtu dhe aktuale për sot:

Afishuar sot 05.11.2019  facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2748215301865249

 

Ja si më priti Baba ditën e parë pas lirimit tim nga burgu 1989, kjo është vetëm njëra ndër shumë tjera : (Rrefime nga ditari)

Rrefime

,,Terri na mbuloft biri im nese nuk bëjm ditë e natë për vendin dhe çlirimin e tij. Ti vërtetë u lirove sot nga burgu por nuk do te jesh i lirë kurr pa u çliruar Kosova dhe populli i cili ende nuk po e ndien sa i pushtuar është“

 

Korrik 1989

Pas kaq kohe serish mes sportistëve por jo si hera tjera mes profesionistëve (Rrefime nga ditari)

Kulturë

 

Siq dihet, Iliri fudbollin e ka luajtur si profesionist në ekipin e Krienz-it, pasi e theu krahrorin para një viti dhe aktualisht deri më 27 të këtij muaji i ka pllakat metalike në krahror të cilat do ti hjek pas 10 ditësh. Sot, Iliri më ftoj ti vizitoj disa lojëra në këtë turnir fudbolli i cili po mbahej në Weggis, kur shkova atje, pash se po luhej pran firmës ku kam punuar plotë një vit.

 

Duke kërkuar në Google diqka për vehtën time hasa ne shumë materiale tjera (Rrefime nga ditari)

Rrefime

 

Sot po bëja ca kërkime dhe duke klikuar në Google të gjëj diqka për vehtën time, hasa ne shumë materiale, nder tjera ajo çka më la përshtypje si punë më vlerë ishte madheshtore ajo çfarë kishte bërë miku im z. Jozef Radi.


157 Artikel (20 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
17.593.662
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB