Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e diel , 05. dhjetor 2021
Ballina » Artikel

Artikel zur Kategorie: Rrefime nga ditari


Urime lirimi juaj z. Berisha (Rrefime nga ditari)

Lajmet aktuale

Shpresoj dhe uroj të keni kaluar pa pasoja fizike,psikike apo natyrave tjera.

Para arrestimit tuaj kam marr një letër mesazh nga ju apo stafi juaj ku thirrën në emrin tuaj dhe përgjigja ime ka qenë si më poshtë:

Nuk kam qen kurrë,nuk jam as tani i një anshëm. Ja faktet: (Rrefime nga ditari)

Politikë

Edhe kësaj radhe nuk jam i një anshëm por paksa i revoltuar. Ja vetëm një shembull se si faktori ndërkombëtar ka kundërshtuar edhe hapin e qeverisë drejt veriut,por më mbështetjen tonë madje edhe të Vetëvendosjes,gjë që tani nuk po jemi bashkë ,faktori ndërkombëtar u bë pjesë e atij hapi. Pra rezisto dhe mos u dorëzo nëse donë mbështetjen nga faktori ndërkombëtar. Qeveria nuk donë bashkërenditje edhe pse e pa se sa të fortë dalim bashkë.

 

Për ta mbajtur mend të kaluarën dhe vepruar tani, kthehu pas dhe shiko:

 

Thirrje për kujdes nga luksi e kohës për komunikim dhe informim digjital (Rrefime nga ditari)

Rrefime

Të nderuar/a lexues/e,krijues/e amator/e e profesionist/e

 

 

Lidhjet tona,komunikimi dhe informatika digjitale për herë e më shumë po bëhen të rrezikshme edhe pse jeta pa këto avancime në digjitalizim,nuk mund të merret më mend e lere më të shkojmë më kohën pa ju nënshtruar këtyre epërsive çfarë na ofron ky zhvillim shekulli .

 

Përkujtim postmortum : (Rrefime nga ditari)

Rrefime Edhe një vdekje e shpejt,e pa pritur,e dhimbshme e cila më shtangu dhe bëri të mendoj se sa e shkurtër qenka jeta... Kjo nuk ka si të mos na prek thellë në zemër dhe mendojmë e kuptojmë faktin se jeta vërtetë qenka e shkurtër.

Si duhej të depërtoja në opinion duke mos qenë në parti politike. (Rrefime nga ditari)

Politikë

TUBIMI I L.D.K-se KËSHILLI  RAJONAL  HITZKIR  01.11.1991

 

 

Vëllezër dhe motra, te dashur bashkatdhetar,me lejoni qe ne pika te shkurtra e modeste të ju prezantoj situatën vetëm në ato pikat më të ndieshme dhe aktuale te gjendjes politike ne Kosove e me gjere.

 


157 Artikel (20 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
17.593.640
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB