Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel zur Kategorie: Fushata Zgjedhore


 • mehr... (3618 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1517 mal gelesen

Milaim Zeka dha dy ndryshime pozitive parase te dalim ne zgjedhje (Fushata Zgjedhore)

Politikë

 

Ai, pra Milaimi ka reduktuar fjalorin e shfrenuar nganjehere iritues per qytetaret,Milaimi ka reduktuar kritikat e pa matura nganjehere mbi subjekte dhe individ ne ato parti ku ende nuk ka vend te sulmohet ne permasa te medha, Milaimi, thjeshte po degjon verejtjet kur ai bindet se jan verejtje me arsy dhe ne te miren e tij,te partise dhe vendit tone.

 • mehr... (892 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1253 mal gelesen

Sa veshtire qenka te jem kandidat e mos komentoj sa e sa politikan ne kete fushate (Fushata Zgjedhore)

Politikë

( Qe ne fillim kerkoj fale pse testatura ketu ne Kosove nuk mi njeh shkronjat si (e) pa ze dhe keshtu kam perdorur vetem e, ne vend se (e) pa ze.)

Po, qenka veshtire per mua te mos vleresoj dhe komentoj sa e sa emra te mediave, analist dhe lider partish ne kete fushate ku nuk dua te ndikoj siq kam vepruar ne vazhdimesi.

 • mehr... (1803 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1247 mal gelesen

Një sqarim shtesë për votuesit e mij të cilët i befasova dhe pjesërisht i frikësova (Fushata Zgjedhore)

Politikë

E dij se shumë votues të besimit të fortë politik në mua i befasova dhe jo pak i frikësova por jo, duhet të dijn diqka më shumë për ta hjekur frikën se mos vetëm për mua po djegun votën e tyre në PEK.

 • mehr... (1543 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1213 mal gelesen

Dy afishime të shkurtëra nga facebook-u perkujton sot vehtën ta kontrolloj (Fushata Zgjedhore)

Politikë

 

Para 9 vitesh fb :

 

Kur lodhesha kryesisht shpirterisht kam dijt te bej thirrje edhe shkurt

 

Afishuar sot 01.10.2019 :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2671332232886890

 

Xun Çetta fb 1. Oktober 2010 · 

 

Ngrihu ndërgjegje e fjetur moralo politike në Kosovë

 

Facebook:

https://www.facebook.com/xcetta/posts/160050754013633

 

 • mehr... (865 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 996 mal gelesen

Po krahasoj fushatën time 2001 si kandidat direkt i pavarur më fushatën sot si i pavarur në PEK (Fushata Zgjedhore)

Politikë

Në këto rrethana më këtë ligj zgjadhor ku nuk do kemi zgjedhje vertetë të lira e demokratike të cilat do ta stabilizojn vendin. Jo pa qellim nuk po bëhën reforma në ligjin zgjedhor i cili po varfëron kuvendin për here e më shumë dhe afirmon jo politikan perfiter.

 • mehr... (4067 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 957 mal gelesen

Në këtë fushatë të rëndë jo pak po me ndihmon edhe facebook-u (Fushata Zgjedhore)

Politikë

 

Facebook ma kujton fushatën 2001 kur isha kadidat drejtperdret i pavarur, si dhe komentin tim para pak muajsh më rastin e prokurorit Elez Blakaj. Ah sa dhimjët i sjelli kjo politika shterrpë e pas luftës,

 

Lexo të plotë më fotot e fushatës time 2001 :

 

Afishuar sot 29.09.2019 :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2667969483223165

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/2667969483223165


94 Artikel (16 Seiten, 6 Artikel pro Seite)