Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 28. korrik 2021
Ballina » Artikel

Artikel zur Kategorie: Lajme


Kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, (Lajme)

Lajmet aktuale

 Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë, tragjeditë e popullit tone nuk po pushojn

Kronika e zezë në vendin tonë, mjerisht nuk po ndalët (Lajme)

Lajmet aktuale

  Kronikat e zeza i percjelli dhe shumë nga to i bëjë KOPY për ta parë herë pas herë trendin e rënijës apo ngritjës së akteve të dhunës në shoqërinë tonë.

Mjerisht, edhe kur nuk publikohën ato, kam rrjetin tim tepër të besueshëm nga ku informohëm drejtperdrejt sa për të mos e lënë vehtën në qetësi !!!.

Fatkeqësia e radhës na goditi serish si komb, tani edhe nga natyra por ne do ta përballojm (Lajme)

Lajmet aktuale

Edhe pse në këtë parafushatë, fushatë dhe zgjedhjët në Kosovë, qytetarët e sajë solidarizohën më perkushtimin e sanimit dhe kalimit të gjendjës në një situate normale dhe pa dhimbje.

A e dini se filloj pushimi i cili për ne Mergimtarët është i domosdoshëm ? Unë do të mungoj për ca kohë (Lajme)

Lajmet aktuale

Djali i madh Dardani, dje përfundoj maturën dhe i kaloj të 20-tat , sa ishte gëzim për mua po aq ma prishi pse nuk mund të vij në pushim për shumë arsye pune. Djali i vogël Iliri, pas një operacioni të sukseshëm ku i hjeku pllakat metalike nga krahërori të cilat i mbante mbi një vit derisa u sherua sa dukët plotësisht, tani në pushim mjeksor bashk me dy javë pushimi vjetor, ky po vjen më pushime por duhet të kthehet para prindërve ngase fillon shkolla dhe puna e tij paralel.

Bie sistemi i Facebook dhe Instagram, përdoruesit nuk po mund t’i hapin llogaritë (Foto) (Lajme)

Lajmet aktuale

Nëse 2 orë më parë dhe tani keni pasur problem të hyni në llogarinë e juaj në Facebook dhe Instagram, mos u brengosni sepse nuk jeni të vetmit.

 

Këtyre rrjeteve sociale iu kanë rënë sistemet dhe përdoruesit që nuk po mund ta shfrytëzojnë, kanë nisur të reagojnë menjëherë, transmeton Telegrafi.

Dalja më një kandidat te përbashkët, Shqiptarët fituan Tuzin Urime, urime (Lajme)

Politikë

 

Ndoshta filloj e mbara dhe po mbushemi mend që të mos konkurojm njëritjetrin kur është në pyetje kundershtari ynë i perbashkët.

Hashim Thaç djal i ri me kravat si zotni aktualish më pushime në Shqipëri (Lajme)

Metaforat politike imponim i kohe

Kush po thot se ka humbur e nuk po dim ku ka mbetur Presidenti Thaçi ? Kush po thor se ka bërë para dhe pushimet e tij nuk i ndal as Dubai ?

 

As nuk është jasht shtetit për pushime e as nuk po fshihet diku por, aktualisht është i vendosur në ,,Hotel Rogner“midis Tirane , hotel ky aq i perfolur për njerëzit e quajtur të luftës.

INFORMIM në kuader të lajmit të fundit tani sapo kaloj mesnata (Lajme)

Lajmet aktuale

Mendoj se është një ndryshim i mirë kur paralajmërohët reduktimi apo nderprerja, mos furnizimi më energji elektrike për shkaqe siq sqarohën këtu. Kjo është praktika e cila do duhej të funksionoj

Komuna ime këto ditë sa dukët nuk paska as reduktim e as nderprerje të energjiisë dersa Peja dhe Klina po siq lexojm krejt në fund të sqarimeve:  


50 Artikel (7 Faqe, 8 Artikel pro Seite)