Politikë
Një protestues Tibetian po trajtohet për djegie të rënda pasi i vuri flakën vetes në emër të lirisë.

Xuni: (Jep nga vetja aq sa të mos mallkosh tjerët që nuk dhanë asgjë)...
Komentet:

Leka Besholli :mekat i madh liria nuk mbrohet me djegje njerzore lira fitohet me diplomaci paqsore
-------------------------------.

Mustafë Shabani Mjer,mjer,mjer

.Ndihem i turpëruar meqë i takoj kësaj race e cila u shkel te drejtat të tjerëve. Tmerr. Zot i madh dënoj diktatoret dhe ndihmoju te nëpërkëmburve .
-----------------------------------------.

Xuni-27.03.2012--

Kam ardhur në përfundim se edhe liria e fituar më sakrifica të tepruara deri në vetëflijim për lirinë të cilën më pas do ta gëzojnë ata qe nuk dhanë asgjë,bash asgjë pos çfarë u ka marr pushtuesi dhe si qyqar egoist do i mbante të pushtuar po të mos ishte vetëflijimi i të tillë idealistëve...

Si liri e ardhur kjo,konstatoj se nuk do ta ketë vlerën njerëzore ngase të pa njerëzit janë ata të cilët donë të barazohen në emër të lirisë,demokracisë dhe çlirimit. Pra pushtimi i egër dhe afatgjatë si dhe çlirimi me sakrifica mbi njerëzore,nuk sjellin lirinë aso çfarë e deshën idealistët, pikërisht pse e hanë atë,ata që nuk dhanë asgjë. Gabim të thuhet :Për çlirimin kurrë nuk është mjaft,jo,jo jep nga vetja aq sa të mos mallkosh ata që nuk dhanë asgjë dhe natyrshëm në liri duhet të jetojmë të barabartë...