Rrefime

 Nuk shkohet në politikën e Ballkanit duke u marr më ujqër që nuk janë mbyllur për kontroll kurrë...Po vjen koha kur duhen kontrolluar ata dhe më pas të lëshohen ata që janë për ti lëshuar. Këtë punë duhet bërë shpejt edhe në Kosovë...


Xuni nga alpet e Zvicrës.

Më 21.03.2012-