Rrefime

Shikoni ju djemtë e babit se si ka qenë e ndarë Gjermania për kaq vite dhe a po shihni sa mirë qe e kanë sjell këtu këtë pjesë betoni,pjesë e historisë kjo për ta përkujtuar dhe mos harrohet kurrë fatkeqësia e ndarjes së kombit .

(Foto:Xuni-Dardani e Iliri )

-----------------------------------

Shtesa:

Për aktualitetin e ngarkuar për plotë ngjarje politike nuk po publikoj asgjë,jo bash asgjë ngase të nesërmen pjesërisht po kopjohen dhe pa lodhur kokën harrohen.

Fati politik po na përsëritët ngase e kaluara nuk po mbahet mend.