Politikë


Nese, për pak kohë ndalemi së shkruari e publikuari mbi rastin e zonjës Gërvalla, kjo nuk do të thot se bëmë zhurmë dhe u ndalëm, jo, tani po mblidhën gjitha çfarë u thanë, po vlerësohën dhe shohim se sa pati lëshime e sa vlerë publike, pastaj ta shohim sa ka gadishmëri bashkëpunimi dhe nderlidhje mes atyre që dojn ndryshimet reale, e më pas puna serish vazhdon…

Nder këto permbledhje dhe vlerësimet e tyre, tani u ndalëm këtu:

LEXO

U bëre gaz,o Isë! Kur ti flirtoje me regjimin serb…! LDK-ja ishte Lëvizje për çlirim nacional

Nga, Fetah Berisha

Pamjet duke tërhequr zvarrë me dhunë Doniken, na rrëqethin trupin, na turbulluan mendjen, na trazuan mllefin… dhe bërtita: U bëre gaz, o Isë! Sepse, Donikë Gërvalla është kryetare legjitime e degës së LDK-së në Gjermani, ashtu siç është edhe Shefqet Dibrani, kryetar i degës në Zvicër, që, të dy janë zgjedhur në kuvendin e rregullt zgjedhor të LDK-së. LDK-ja është parti e themeluar nga AJKA intelektuale e Kosovës, si: dr. Ibrahim Rugova, akademik Fehmi Agani, akad. Dervish Rozhaja, akad. Mark Krasniqi, Dr. Zekeria Cana, Dr. Anton Çeta, Dr. Fatmir Sejdiu, akad. Besim Bokshi… etj., të cilët u vunë në ballë të kombit, bënë ndërkombëtarizimin e Kosovës, bënë miq qendrat e vendosjes…

Kur ti Isë flirtoje me regjimin serb…! LDK-ja ishte Lëvizje për çlirim nacional, ishte parti instituci onale, bëri 2-korrikun, bëri Referendumin, Kushtetutën e Kaçanikut… kur ti Isë veproje në Qeverinë kukull të Jusuf Zejnullahut…
Isa Mustafa, në LDK ka instalu një diktaturë klasike hakmarrëse, përjashtuese e eliminuese kundër të gjithë atyre që mendojnë ndryshe, kundër atyre që shprehin mendimin lirshëm…!

Ise Mustafa, çdo ditë, po ia humb imazhin LDK-së, po e dobëson dhe shkatërron, për interesat vetiake dhe të zvarranikëve të tij… Mirëpo, Isë Mustafa kur dha urdhër që mos të lejohet Donikë Gërvalla të hyjë në mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm dhe të tërhiqej zvarrë me dhunë nga andej, ishte kulmi i tmerrit! Dhunshëm u veprua kundër, femrës intelektuale, demokrates, atdhetares, kryetares së degës, bijes së heroit Jusuf Gërvalla… turp, turp të qoftë o Isë Musti, dhe mos të del, pos trimëreshës Vjosë, asnjë anëtar i Këshillit e ta mbrojë Doniken, ky është kulmi i turpit, kulmi i maskaradës së orkestruar! Prandaj, ftoj anëtarësinë e mirëfilltë që të kërkojnë me ngulm dorëheqjen e Isë Mustafës, në mënyrë që të shpëtojë LDK-ja nga kthetrat e komunistit titist, Isë Mustit, që u bë gazi botës!

Published On:22 Maj, 2016 , Linku:

http://www.shqiptari.eu/u-bere-gazo-ise-kur-ti-flirtoje-me-regjimin-serb-ldk-ja-ishte-levizje-per-clirim-nacional/


Luzern 24.05.2016

Xun Çetta

Komentet:

Ramiz Alaj : E ka shit bythen ky i marr

Arberije Krasniqi: Kush?

Xun Çetta : Kujdes, mos e keqkuptoni Ramizin ngase këtu thuhet mik me këtë e këtë, a edhe mund te keqkuptohet se u thot atyre. Këtë shtesë të miqve tij e ka bër automatikisht vet fb.

Alush Kajdomqaj : Prof i nderuar ky ka qen nje postim bombastik dhe shum me vend .te lumt profi.Ashtu e kan burrat e fort kur e thojn e thjn me vend qe se lun as topi allamanit thojshin pleqt perpara.Rrespekt

Xun Çetta : Ta bëjm punën tonë aty ku mund të bëjm pa u penguar nga të tjerët. Tani nuk është luftë që të luftohët më armë e as të merremi më organizimin e luftës, tani nuk është pushtuesi fizikisht në Kosovë edhe pse ka instaluar mjaft elemente të veta aty, tani është mundësi tjetër e kontributeve tona. Percaktonu për ndryshime, ndihmoni dhe shperndani vlera të cilat e qojn ujin në këtë betejë ndryshimësh. Investoni nga vetja, nga mundi, djerësa juaj në programe e emisione të cilat janë në funksion të ndryshimeve dhe njerëzve që jan dëshmuar në këtë drejtim. Biznesmen të rrezikuar nga krimi politik, zgjidhni njerëz të cilët mendoni e besoni se do ju dalin në ndihm të biznesit tuaj të pavarur pa u ndikuar në krim polik. Mos u ndalni, ngase vetë jeta e ndryshimeve nuk ndalët, ajo ecë, më e pa pengesa ajo vazhdon drejt ndyshimeve.

Video Linku, Donika në mbrojtje të këtyre kthesave që kemi bërë për kaq dekada :

https://www.facebook.com/ekrem.gervalla/videos/1430095600584816/