Politikë


Në pervjetorin e 26 të themelimit të degës së LDK-së në Istog.

Xun Çetta : Megjithëatë në Istog, keni pas çfarë prezantoni si ndryshime për kaq vite pas lufte, jo vetem në infrastrukturë të urbanizmit rrugor, ujësjellse, shkolla etj por ajo që është më me rëndësi, Istogu i ka shpetuar krimit të vrazhd ekonomiko- tregtar dhe në ndertimtari të egra e kriminale. Në Istog nuk ka pas, nuk ka dhe shpresoj të mos ket krime fizike pa dallim të karakterit politik, apo të ulta e vepra tjera ordinere të cilat edhe ashtu ndodhin kudo në botë.

Gjitha këto të liga pas lufte të cilave Istogu ju ka perballuar e shpetuar më së miri ,më në fund komuna jonë, i ka pas rastet e izoluara të cilat i kemi perjetuar si krime por jo të jenë perditshmeri e praktikave të cilat për kaq vite kan pllakos keq vendin tonë.

Urime pervjetori Tezak

Linku:

https://www.facebook.com/hajrush.shoshi/posts/1107611539301289

Luzern 14.05.2016

Xun Çetta

Edhe një koment shtesë për ditën e sotme :

Për ballans, edhe një link ngjarjësh të ditës sotme. Sa dukët dhe po informohëm nga atje, AAK, pa VV-në, edhe njëhere e paska dridh Prishtinën ku unë tash sa kohë nuk jam atje. Po more po, zëri i pa kënaqësisë qytetare nuk guxon të shtirret asnjëherë, pa dallim kush vjen e kush shkon nga qeverisja e vendit.

Mjerë ata të cilët bezdisin qytetarin akoma pa ardhur në pushtet. Format e ndryshimeve nuk jan ato, veq kunder qeverisë dhe veq thyerje e shkatrrime në vendin e varfër i cili kaq vite pas lufte, akoma nuk po kapet në standardin e jetës së qytetarit Evropian.

Protesto por mos shkatrro

Linku:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209560739601411&set=a.10204077009151577.1073741826.1415107954&type=3&theater