Rrefime
Tash sa kohë komuna Emmen-Emmenbrücke ka një vlim ndertimësh si asnjëherë më parë për kaq vite sa unë mbaj mend. Sa herë kaloj aty pari ku po ndertohët gjithëandej, nuk mund te kaloj e mos bëj foto, foto të cilat do i pasqyroj dhe përshkruaj një ditë ato.


Puna të cilën nuk e bën, gjithëherë duket e vogël por shiqo më me perkushtim dhe më për së afërmi pa shih se sa punë ka.

Sot u ndala tek ura e cila po ndertohet mbi lumin ,,Kleine Emme“Urë kjo e cila lidh Emmen-Emmenbrücke më Reussbühl-Luzern.

E vogel duket nga larg por kur ofron dhe sheh sa puna po bëhet aty, vetëm atëhere kupton se sa djerës, ide, mund e investime futen aty.

Luzern 12.04.2016

Xun Çetta