Rrefime Tashmë kaloj një kohë e gjatë që kur nuk jam aktiv në jetën publike, e di dhe më durim e sakrifica po e perballoj këtë gjendje e cila po impunon kujdes.
 Vërtetë pa kohë dhe në situata tepër dinamike paksa po heshti në jetën publike por jo të ndalëm drejt trendeve të reja politike.
Nga gjitha këto vlime, unë po vuaj më këmbët dhe më pjesë raume nga pasojat e së kaluarës, por fatmirësisht nuk po vuaj e as lengoj nga mendja në kokë…
E dua një qetësi për kurim gjeneral të trupit tim.
Pushim mjeksor 09.12.2015
Xun Çetta