Rrefime Edhe njëherë po e thëm, sinqerisht nuk po kam kohë ti komentoj të tjetët. Më kënaqësi do doja ta komentoj këtë letër të z. Albin Kurti por edhe njëherë e thëm se jam shumë pa kohë.
Këtu e keni linkun e letrës së z. Kurti dhe më poshtë janë tri linke nga ku do kuptohej diqka. Dritë,dritë kërkoj 
   
Linku :
Ja çka shkruan Albin Kurti nga burgu i Dyzit

Bota Sot | 29.11.2015 17:33 • Albin Kurti

Linku:

http://botasot.info/opinione/484972/ja-cka-shkruan-albin-kurti-nga-burgu-i-dyzit/ 

----------------------.

Linku 1-

Ta dhunosh vetvehtën nuk ke shtypur të keqen për kundra ke bërë krim

Gurët kunder vetvehtës dhe pasurisë së vendit tonë zbehje e luftës për çlirim dhe atyre që bënë për vendin. NDALE DORËN KUNDER VETVEHTËS TË LUTËM

Luzern 22.11.2015
Xun Çetta

info-cetta:
http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=767

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1070732446280218&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&theater
-------------------------------.
Linku 2

O zot fali, fali se akoma nuk din çfarë bëjn, pa vetëdija e tyre është kjo

E çfarë të themi tani kur nuk ka kontrollë mendjeje ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1073466332673496&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&permPage=1

----------------------------------.

Linku 3-

Darsmën (festën) e prishi njëri nga të zotët e darsmës (Festës) këtë e pritke pozita

Albini, deshi ta luan lojën më polici ashtu siq kishte lozur në ditën e varrimit të veprimtarit tani të ndjer z, Ali Aliu.

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1073188126034650?pnref=story
Luzern 04.12.2015
Xun Çetta