Politikë

Tani nuk po mund të mos i thëm qoftë vetëm dy fjalë për ata të prapaskenës politike të cilët akoma po bëjn politikën me njerëz të derigjuar nga ta dhe krejt pa frikë nga llogaridhënia e tyre.

Unë, më vetëdije po riviktimizohëm në të quajturën demokraci dhe vendin e çliruar, po, po viktimizohem serish por i bindur se shpejt, shumë shpejt maskat tuaja do i bëj copë copë...Largimi juaj nga ballafaqimi më realitetet ashtu si i kërkoj unë, do ju kushtoj akoma më keq, po do ju kushtoj pa dallim sa ju zgjatë kjo thurja juaj  politike.  A e shihni se pa fajin e qytetarëve të ndershëm unë dhe shumë tjerë po viktimizohëm po nga ata qytetar, po ndadh kjo ngase ju u keni vën saqin e politikës suaj mbi kokë dhe kështu ata nuk po kuptojn pjesëmarrjen e tyre në krim politik.

Unë nuk dua të vdes metropoleve të globit tonë si mergimtar politik  tani kur thuhet se erdhi demokracia dhe vendi u çlirua.

Luzern 25.8.2014

Xun Çetta