Politikë RTK 18.8.2014

Pa e njohur rastin, shkakun e arrestimit e as vet Naimin, duke u bazuar në të kaluarën e veprimeve të tilla si akcione në momente kthesash, paralajmëroj se nëse nuk reagojm më kohë dhe krejt të organizuar,ne, dukuri të tilla madje më djem të perzgjedhur do të na kushtojn për të na thyer deri në ato përmasa sa mos të i intereson kujt se kush u arrestua, kush u vra apo plagos.
Ballkani më shqiptar në ndjekje, arrestime, vrasje e plagosje si dhe më operacione të shërbimeve të huaja në popullin tonë !!! kurr nuk do të sjell paqe...Luftërat e fshehta në paqe, i kan kushtuar dhe po vazhdojn ti kushtojn popullit tonë. Ku është syri i shqiponjës i cili nuk po sheh ? Vërbëria testohet në raste të caktuara, rastet po shumohen për ditë e më shumë. Mos na ka rënë perde mbi syrin tonë ju lutëm ?.

Luzern 18.8.2014
Xun Çetta

Linku:

http://rtklive.com/?id=2&r=1938