Rrefime

Nga fakti se i kemi harruar këto, si popull jemi drejt harresës së luftës dje. Leri keqpërdorimet, njollosjen e luftës nga shumë të quajtur të luftës, Ne po harrojm edhe vet luften, viktimat e saj, heronj e deshmor si dhe po harrojm më të ndershmit e kësaj rruge tani të mbetur pa bukë në Kosovën e lirë !!! Procese të vështira na presin...

Luzern 16.8.2014

Xun Çetta