Politikë Po thonë se shteti i Malit, e ka tërheqë njohjen e pavarësisë së Kosovës dhe kështu tash sa kohë na ka fut në dilema dhe bërë të dyshojmë çfarë po ndodh më ne ?. Ja pse ndodhi kjo :

Mali, pasi ka njohur pavarësinë e Kosovës ka filluar e hulumton realitetin politik në Kosovë dhe kur ka dëgjuar ekstremistë të LDK-së të thonë se në pushtetin e dhunshëm në Kosovë kanë ardhur njerëzit e Malit, nga këtu shteti i Malit është frikësuar se këta njerëz mund të kenë pretendime territoriale ndaj shtetit tyre Mal dhe kështu është tërheq njohja më çka tani do kushtëzohet ajo po si problemi Greqi-Maqedoni edhe pse jo dy shembuj apo krahasime tipike.
Pra i lus opozitën e gjerë qe ne, ta kritikojmë, korubcionin,krimin ekonomik e politik dhe të këqija tjera në vendin tonë, por jo të jemi kaq brutal mes veti sa të na kushtoj në njohje e më shumë se kaq.
Të kritikosh pa pardon krimet dhe lëshime tjera, kjo nuk ul imazhin e vendit, për kundra inkurajon ndërkombëtarët se ky vend po shkon drejt lirisë,demokracisë dhe luftimit të së keqes, por jo të jemi kundër njëri tjetrit pa asnjë alternativë e argument ndryshe nga ajo që kritikon.
PS:
Ishte kjo një batutë e mirë por vërtetë duhet te jemi të kujdesshëm se si ti kritikojmë dobësitë e vendit tonë e mos jemi kaq brutal dhe aspak produktiv në kritika.

2013-01-03 në orën 7:14.PM ·

 

Linku:

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453195448063276&set=a.153257978057026.29158.140995115949979&type=1&theater