Politikë Sa litra qumsht duhet derdhur para kryeministrisë për ta kuptuar hallin e blegtorëve që ka vendi ynë ?.

Është qeveri kjo e cila akoma nuk po rezonon për të mirën e popullit por vazhdon e pervetëson për llogari  të sa e sa kriminelëve ekonomik e politik çvarë ka kultivuar tash sa vite vendi ynë.

Në këto rrethana, është e pa mundur të mos e mendoj dhe shoh sa qeveri, ministra e kryeministra pas lufte perjetoj Kosova për të u afruar këtu tek kjo pikë e programit tim zgjedhor si ish kandidat i pavarur në zgjedhjët nacionale 2001.

Ta dëgjojm më vemendje pjesën ku kam parapar kontrollin mbi export-importin e prodhimeve bujqësore dhe rëndësinë e kësaj ministrie e cila varet direkt nga ne, pastaj ta dëgjojm disciplinen çfarë kam parapar në shendetësi si kryeproblem i qytetarit etj :

Kërkoj falje për kualitetin e dobët të videos ku më fajin tim nuk shkova ta marr origjinalin në TV 21 siq me kan premtuar.

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=15&d=6

Luzern 15.8.2014

Xun Çetta

  

Protesta kaq masive jep shpresën se nuk ka pas sukses perqarja e protestuesve nga njerzit e qeverisë si ka vepruar e perqar proestues dhe grevist në raste tjera.
 


 

Kërrcnimi se nese nuk ndermerren masa, protesta mund ta ndërroj kursin ndryshe nga paqësore, Si paralajmërim ishte në nivel.


 


 


 

 


 


Bidonat më qumësht, hera tjera nuk do zbrazën para kryeministrisë si deri tani, ata do perdorën për protestuesit të cilët nuk do ndalën deri në arritjen e qellimeve të tyre të drejta dhe krejt legjitime.


  

 


 


Bidonat e renditur si vagoneta treni që presin të zbrazën para kryeministrisë.