Politikë Rezultati i zgjedhjeve kësajë radhe nuk u kontestua përjashtuar AKR-së, pra z. Pacolli por tani kontestohet e drejta për ta qeverisur vendin !!! e kjo në përkthim, pa maskime politike DMTH Lufta për pushtet pa zgjedhur mjetin e marrjës tij.

Fushata ishte e kushtueshme dhe më ka lën pa mend kur kam par se si edhe pse e shkurtër si fushatë, nuk ke mund me parë rrugë, parqe apo koridore ku nuk kishte reklama si këto...

Tani nuk kemi pse flasim për kulturë apo mos kulturë , vendi urgjentisht ka nevoj për bërjën e qeverisë, në të kundërten pasojat të cilat do na kushtojn janë të mëdha.

Alternativa për dalje nga situata ka :

Katër (4) alternativa kooalicionesh, prapë në krizë !

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=411

Luzern 14.8.2014

Xun Çetta