Politikë

Arrestimet e fundit në Kosovë, më shumë se politike, janë arrestime për ta destabilizuar vendin edhe ashtu aspak stabil.

Këto arrestime më mirë se asgjë më shumë, ma kujtojn ish shtetin e kriminalizuar Jugosllav i cili për ta demonstruar forcën dhe për ta fsheh krimin politik e burokratik, kthehej në sulm gjoja kunder nacionalizmit e seperratimit  shqiptar, akcione këto derisa u zbulua fytyra e tyre e vertetë.

Nëse vazhdon kjo lojë kopje e së kaluarës për ta mbuluar krimin politik, tani edhe ekonomik i cili ka përfshier partitë tona politike dhe institucionet e vendit, kam frikë se jo vetem populli por duke shfrytëzuar rastin edhe organizata vërtetë ekstreme dhe më karakter terrorist do ta destabilizojn vendin tonë. KUSH QENDRON PRAPA KËTYRE SKENARËVE JU LUTEM ?.

Bajram Rexhepi, le të u flet atyre që nuk i kanë përjetuar këto përvoja, ka rini dhe të moshuar pa këto pervoja nese llogarit të i manipuloj ata por faktet do dëshmojn të kundërten e hidhur.

Luzern 11.8.2014

Xun Çetta