Rrefime Pas mesnata, pra mes 10 e 11.8.2014 ora 02.5 minuta. Filloj dhe i publikoj këta pak rreshta si rrefim ditari për ti vazhduar neser e në vazhdim. E filloj rrefimin e nuk e perfundoj, sigurisht jo nga lodhja e madhe sa nga radha që duhet ta zë ky rrefim në po këtë kohë kur sapo arrita nga rruga e gjatë.
Deri në të ardhmen kaq.