Politikë Ish agjenti i sigurimit të shtetit ( pra në UDB) të ish Jugosllavisë, Bozhidar Spasiq dhe kolegu i tij.


Ky krye agjent i UDB-së, bashkë më kolegun e tij Zoran Miatovic , autor i librit ,,OPELO ZA DRZAVNU TAJNU ”jan dy  agjent te UDB-së tepër më peshë për zbardhjën e realiteteve në trojet tona në ish Jugosllavi. Tani kërkohët që për mes faktorit nderkombëta, ta imponojm seriozitetin e zbardhjeve të tyre, në të kunderten duhët të ndjeken ata për vazhdimin e sherbimit tyre të errtë.

 

Librin e këtij të fundit, më përkushtim e kam lexuar dhe analizuar për aq sa ma rrokë rradaka ime ti kuptoj këto punë. Për Bozidar Spasiqin, mendoj se shumë çka do të mund të na tregonte Baton Haxhiu pa i lexuar librat e tyre fare.

Gjitha hulumtimet, zbardhja e tyre më fakte e pa to, mjerisht akoma është punë e kotë...

Po, a nuk po kuptojmë fatkeqësinë në të cilën jemi mbërthyer si popull,  ku sa më shumë flitet dhe akuzohet njeriu për spiun, aq më shumë ngriten ata dhe bëhën të pa prekshëm !!!.

Ta ndryshojm mentalitetin e sëmuer të robit dhe më pas ndryshimet çfarë i duhën këtij vendi pa dyshim do vien vet.

http://botasot.info/lajme/268034/udb-kreu-aktual-politik-i-kosoves-ka-punuar-per-sherbimin-shteteror-informativ/#faqe1



Publikuar 26.1.2014

Xun Cetta