Familiare Ditëlindja e Ilirit - Foto -1-U bëfsh 100 vjeq, të mbara qofshin ato. Mësimin mos ma lësho, se kësaj radhe je lazdruar pak. Vetëm kështu të don dhe uron Babi, Nana dhe vëllau Dardani.

Ditëlindja e Ilirit - Foto -2-Ditëlindja e Ilirit - Foto -3-Ditëlindja e Ilirit - Foto -4-


 Publikuar po sot 3.1.2014

Xun CettaQe të i mbeten Ilirit këtu, po i barti urimet nga profili im për të, dhe pastaj ai po deshi le ti bashkoj më ato nga profili i tij ku ka kontaktuar më rrethin e vet:


Komentet dhe pelqimet:

 Ju, Ken Kamishai, Fatos Çeta, Fatmir Berisha dhe 35 të tjerë e pëlqejnë këtë. 

Naz Sh : Gëzuar Xun Çetta

Lindaa Qetta : Urime edhe plot tjera

Betim Kelmendi : Urime !

Qeta Tun :  GEZUAR MIKU I NDERUAR Xun Çetta.

Blerim Imeraj : Urime.

Shaqir Qetaj : urime ditlindja ilir edhe 100 vjet te lumtura

Tush Marniku : Edhe 100te LUMTURA

Agron Cetaj : Urime 100 vjet shendet e gjitha te mirât ne jet

Murat Çetaj : Urime Ilir edhe 100 tjera te lumtura e teshëndëtshme.

Tafil Cetaj : Urime Ilir djali i kapercefsh 100 te lumtura, dhe plot suksese ne gjdo lami te jetes.

Tuci Trim : urime ditelindja ilir, i befsh edhe 100 tjera, me shendet dhe fat ne jete...urime dhe gezuar vitoin e ri 2014! muhamet lushi, france!!!

Sevdije Shabanaj : Urime urime...edhe 100 vjet tjera te lumtura bashke me familjen...

Flamur Gashi : Gezuar ditelindja e Ilirit. Jete te gjate e u rrite me prinder.

Musa Tolaj :Urime, Urime, pritshi shumë e shumë vite me shendet dhe mbarsi në jetë.

Sabri Maxhuni-Novosella : Urime, me fate e me shendet.

Xun Çetta :Ora po kalon 24, pas sa orësh që i isha kthyer punës, tani po lexoj komentet dhe pëlqimet tuaja të nderuar/a për mes së cilave keni uruar ditëlindjen e djalit tim të voglit, më cka unë ju falenderoj të gjithëve duke ju uruar gjithë të mirat për ju dhe familjet tuaja si dhe ju garantoj, se djali im Iliri, sapo i lexoj të gjitha komentet tuaja, i vizitoj të gjitha pelqimet një më një dhe për mes meje ju falenderon shumë. Uroj ta kaloni një natë të qetë dhe me gjumë të rehatshëm pas lodhjes së punës së sotme. Miqësisht Xuni.

Ibish Neziri :  Xun, edhe unë i bashkohem urimit tuaj për Ilirin. Sa i përket lazdrimit, e ka kohën.

Mirela Gega :  Gezuar ditelindjen Ilir! Edhe 100 te tjera. Urime!!!

Agim Krasniqi : ILIR, GËZUAR DITËLINDJEN!

Rrahim Sadiku : Gëzuar në gëzimin tuaj, të nderuar. Iliri past fat, shëndet e suksese dhe jetoftë derisa të jetësohet Iliria e dikurshme

Zelka Pllana : Urime Urime!