Familiare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj, por sinqerisht nuk e di krejt çfarë aktualisht në politikë po ndodh

 

Se i mbusha 66, vertetë nuk po dua ta besoj, ta kthejm shifrën më një rrotullim, po më delin 99 !!! e ndoshta kaq do ti bëj

 

Shifrës parë nuk po i besoj, të dytën sikur po i dyshoj, por më në fund, Zoti e din neser çfarë ndodh, pra pos shendetit, edhe Zoti na ka në dorë.

Nuk e besoj se i mbusha 66 ngase po ndihëm sikur tek tani në shkollë po filloj, gjithëashtu dyshoj se do i bëjë 99 ngase mjerisht janë bashkuar shumë dikushat dhe reahat nuk po dojn më na lënë, por, tani edhe Nipin këtu e kam, fal tij do mbetem ai që isha dhe jam, pra kështu jetën duhët ta vazhdoj, Mariku i vogël jetën po ma gëzon dhe bënë që të kaluarat e hidhura ti harroj.

 

Më falni miq e mikesha pse në këtë formë të shkruarit siq e keni verejtur tash e sa kohë, ende po vazhdoj, por besoni se kështu vehtën po e ngushlloj nga kaq ngarkesa çfarë politika pa kurriz po na ngarkon. Nuk jam vetëm unë ai që këtë mjerim e them, por të gjithë profesionist, të ndershëm, patriot e veprimtar, në po këtë gjendje janë.

 

Në kuader të këtij relaksimi në këtë pervjetor, unë më Gruan time Sevdinë, më djalin tim Dardanin dhe më nusën e tij Elizën si dhe më sugarin tim Ilirin, tani po festojm, por, një veqanti tani të re duhëm ta them, Mbreti i gëzimit në këtë ditlindje për mua është nipi im Mariku i cili po din të më gëzoj.

 

Festofshim gjithë bashkë dhe gjithëherë kudo që jeni, punoni e jetoni miq e mikesha të kombit tonë.

 

Luzern 29.05.2022

Xun Çetta

 

Komentet dhe më shuimë foto në në Facebook :

 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5415138825172870