Politikë

    Kam thënë se, për një kohë nuk do të postoj por nganjëherë nuk mundëm vehtën ta ndaloj.

 

Kam degjuar disa krer të Opozitës sot, pa lakuar emrat e tyre se si thojn se, nuk kanë aplikuar për antarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe organizata tjera nderkombëtare për arsye se, nese na refuzojn goditje të madhe shtetit i bëjm, madje njëri nga Opozita thotë se edehe Kryeministrit Kurti këtë ja kam thën për kujdesin që duhat ta kenë !!!

Tani Kosova aplikoj për në Këshillin e Evropës si fillim, bash hiq nuk ka nevojë për shqetsim, pa dallim epilogut ne pergjigje. Ne synimin tonë haptas dhe zyrtarisht e më protokol duhët ta bëjm, ne nuk kemi si të goditemi eventualizsht në refuzim por goditën ato shtete të cilat na kan pranuar dhe tani para Serbisë pranojn më u lakuar në mungesë guximi tyre ti thojn Serbisë : ,, Mjaft, ne kaq shtete sa e kemi pranuar nuk lejojm për një Serbi të pa disciplinuar edhe ne më deshtuar, jo, tani është koha për të vepruar, kështu tutje nuk mundemi më ju Serbi më duruar“

 

Urime Kosovë, na prift e mbara drejtë qellimit tonë e barabart në BE të shkojm.

 

Luzern 12.05.2022

Xun Çetta

 

Facebook :

 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5365261616827258