Politikë

   Sejdi Gega facebook dita e mësuesit 07.03.2018

Të dashur/a mësues/e,

Ju që përgaditët breza të tërë dhe punuatë me përkushtim e dinjitet për një ardhmëi më të lumturë, ua urojë me kënaqësi Ditën e Mësuesit - 7 Marsin duke u përulur para Juve me respet!

Urimit i bashkohëhet edhe arsimtari, Murat M. Bytyqi

 

 

 

Xun Çetta : Urimit mbi këtë bazë teksti,, postolat" i bashkohëm edhe unë, Urime dita e Mësuesit

Facebook :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2142263456001999&id=100006550969429

Afishim Xuni 07.03.2022 Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5185886511431437