Politikë

    Jo more e di më shumë se sakt qka kisha pas të them dhe mos flasim pas kaq ndezjeve më rastin e daljës Qeverisë më FONDIN.

Ne mjerisht po na percjellin praktikat e vjetra, do doja të paktën mos ti trimërojm në lëshimet që bëjn.

Ka plagë më të mëdha se kaq të cilat dojn sheruar e jo ngacmuar ato.

Në kohën e ish Ministrit Anton Quni, në këtë drejtim kishte maturi dhe sinqeritet larg nga sot.

Ne kemi aq shumë pervoja të hidhura sa nuk do doja të veprojm sot kur kemi institucione, ani Qeveri ndryshimesh !!!

Ah sa i ndishëm jam më njerëzit të cilët sapo vijn në pushtet fluturojn, e them pa dashur ta atakoj dikë por si plagë kjo e cila po na kullon.

Degjojeni emisionin ku mund të shohim po edhe mësojm sado pak :

YuuTube :

https://youtu.be/6UQeY55APJA

Luzerm 02.01.2022

Xun Çetta