Rrefime

Facebook :
https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139134969439925

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 
   

 

 

 

 

Tash mē po dihet, e shtunja ime mē grilim dhe para pak ditēsh mora mesazh nga njē Qebabtore nē Prishtinē ku pronari mē thot : ,, Kur tē duash eja, punēs tek unē mund tē ja fillosh, kam parē se grilimin mirē e bēnē, kētu punētori nuk don punen si duhet ta bēnē" !!!

Edhe kjo ēshtē njē ofertē e mirē tē cilēn e respektoj por unē jam nē Pension. Politika e cila nuk njeh Pension, atje vendet jo politikanēt si gjithēherē i kanē zēnē.

Ah sa mirē jam kēshtua ta vazhdoj...Kjo ma kujton njē thēnje tē njē mikut tani i ndjer i cili dje kishte pervjetorin e vdekjēs ti :

,,Ti Xun ke Restorant a Qebabtore nē Tiranē,, mē trego nē kētē zanat si po shkon, politikēn mē ma lēnē se mua po mē shkon" Ah sa shumē kisha mē thēnē por mē mirē kohēs mē ja lēnē...

Facebook 19.02.2022 :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139054782781277

Komentet në facebook :

Mehdi Hyseni : Grilli nuk bëhet i vetem, o Xun, përpara kur e prejshin postermen thurrshin edhe shokë e miq...!

Afiz Krasniqi : Të baft mir i Nderuari Xun përshendetje nga Lugano

Xun Çetta : Mirē se vine me njē paralajmērim, tani nē pranverē dalim kētu afer dhe ju bēj grilim deri sa tē binden se grilimin e bēj mē dēshirē per mir e mirē. Ishte pēr ju dy komentues kētu tē cilēt hallen gjithēherē ma keni kuptu.Mirēse vini

Afiz Krasniqi : I Nderuari Xun shum koh e shkurt ka qenë para 30 Viteve që u takuem në Lugano e pas 30 Viteve u takuam në Istog ishe befasi mendoj që dotë takohem ma shpesh,të uroj mbramje të mbar

Mehdi Hyseni : I nderuri Xun, ti me këtë ftesë drejtuar neve na paske bërë nder,

e unë po të them sa të nxehet koha do t'na kesh në derë! Mbrëmje të këndshme!

Ramë Thaçi : Të bëftë mirë o Xunë Çeta!

Xun Çetta : Dera qē nderon siq ju ftova pra fton dhe ardhja juaj veq na nderon por si mē ja bērē edhe Ramēn i cili u lamērua nga Kosova aty ta kem apo ndoshta edhe liberalizimi bashkē mè tē vjen