Kulturë

    Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë në popullin tonë të cilët Gëzim e hidherim, sonte i kanë bashkë, kjo ishte dhe po vazhdon historia jonë, por ne, do ja dalim rrugës të cilën po vazhdojm.

Ka shumë të pa punë, ka shumë në gjendje të veshtirë sociale, ka shumë të arrestuar po edhe të denuar, ka shumë të pa gjetur nga krimi çfarë bëri Serbia në Kosovë, por më në fund, nuk harrojm se Kosova është lirë falë luftës dhe luftetarëve të UÇK-së dhe të rënëve

për këtë vend. Nisur nga ky realitet do duhët të festojm këtë ndrrim motmoti më shpresën dhe lutjët tona që shpejt të jemi më mirë neser se sot ashtu siq jemi më mirë se dje.

 

Urime dhe gëzime në familjët e popullit tonë viti 2022, paqe për gjithë popullin dhe shtete të varfëra e në luftë për lirinë e tyre kudo në rrozullin toksorë.

 

Gëzuar, gëzuar

 

Luzern 31.12.2021

Xun Çetta

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4960059850680772