Familiare

 Ngushllime Flamur dhe gjithë familjës tonë Ceta, një humbje e madhe po aq e dhimbëshme sa nuk pranon zemra këtë vdekje kaq të parakohshme. Isufi u preht ne paqe dhe pushoft trupi tij ne Kosovë per te cilën shkoj te vdes por fati fal gadishmerisë tij aj shpetoj në luftë per te vdekur ne paqe. Ngushllime gjithë shokëve tij te cilët u trazuan këto ditë dhe ishin më të më lutjët e tyre per Isufin. LAVDI.

Luzern 09.12.2021

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4867321216621303