Familiare

 Tash, veq kaluan 24 orë që kur u informova mbi goditjën e pa pritur që perjetoj Isufi, u ndjeva keq, shumë keq dhe vet telefona ishte befasi për mua !!! ishte më shumë pse nuk pritej kjo, aq më pak tek Isufi i cili ishte më plotë vullnet dhe energji e zakonisht të tillët nuk goditën leht në këtë rast siq i ndodhi Isufi.

Prita publikimin apo informimin publik nga familjarët dhe deri në orët e vona, shumë pas mesnate nuk pash një informim, lexova 5 keqardhje të postuara në profilin e Isufit që kishin publikuar miq e dashamir te Isufit, lexova shumë komente ku shprehen keqardhjet e tyre, por asnjë koment e as publikim nga familja Çetta.

Sot, mendoj se u bë mirë më informimin publik dhe tjerët nga ne që publikojm dhe informojm miq e dashamir kah i kemi si familje e zgjeruar Çetta që jemi.

Isufi, shpresoj dhe uraj ta perballoj edhe këtë gjendje siq ka perjetuar e perballuar fatkeqsi tjera.

Isufi është i vullnetshëm dhe më energji, e kjo është terapia gati e parë e cila do ta ndihmon sapo Isufi të ngritët në këmbë.

Të lutemi për shendetin dhe sherimin sa më të shpejt të tij.

Luzern 07.12.2021

Facebook :https://www.facebook.com/xcetta/posts/4864306306922794