Kulturë

  Si ti uroj të gjithë e jo Babën tim ! një NDSH-ist të njohur, më i riu në moshë dhe i njohur më vonë për turturat që perjetoj më flamur në xhep të cilin nuk e lëshoj.

Urime 28 Nentori Babë, qofsha unë më fatin tuaj në rezistencë të këtij populli i cili po vazhdon kauzën historike ta finalizon.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4833852506634841

Komentet në Facebook :

Ismail Çetta : ..eshte mburrje , pergjegjesi te jeshe bir i Mustafes .E kujtojme me respekt.....

Avdi Drini : Kam pas rastin të ndegjoj nga baca Mustafë se çfarë torturave ka pësuar nga njerëzit e UDB-es, dhë atë vetëm pse nuk e ka dorëzuar dhe hudhur për tokë flamurin shqiptar???????? !

Lavdi atdhetarit Mustafë Ramë Çetaj

Shaqir Qetaj : LAVDI 'per Bacen Mustaf

Shpetim Çetta : I perjetshem Kujtimi ,Lavdi jetes dhe vepres Babes Mustafë

Urime dita e flamurit ????????

Muharrem Kosumi : Lavdi Bacës,por as ti nuk ia lëshoje rrugën fare...

Lekë Mrijaj : Lavdi e përjetshme...

Mikel Gojani : Lavdi!