Kulturë

    Më në fund, më flamurin i cili na bashkoj nder shekuj, e uroj ngritjën e flamurit sot, tek Busti Anton Çetta i cili bashkoj popullin po nen këtë flamur dhe besës për pajtim e bashkim.

Urime dhe falenderoim Kuvendit Komunal të Klinës në krye më Kryetarën e sajë z. Zenun Elezaj i cili realizoj vullnetin e qytetarëve për këtë flamur i cili u ngrit sot në vendin e duhur.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4833727999980625