Politikë

 U inkuadrova në këtë temë sa po shetitja ngase ma imponuan disa komente po edhe vet postimi, tani shlyerja e të gjithëve si komentues nuk me pelqen, por ja se roja kujdestaron, mua bash asgjë nuk më shpeton, isha në shetitje kur këto foto komente i kam bërë dhe tani këtu i kam, pra shlyerja nuk më ndalon që punën si duhët ta bëjë.:

Ky ishte komenti im e tjerat i barti si foto:

Xun Çetta : Kurr nuk e besoj se nuk do ta shoh edhe në Katedrale Kryetarin z. Rama, mos poshtroni në këto forma ekstreme se vetëm vehtën e poshtroni pa dallim kush pse kështu nxiton. Kancer i rrezikshëm na është bërë kjo formë sa në njërën sa në tjetrin ekstrem duke harruar se Shqiptar jemi.

Lexo më shumë këtu : Ismet Sopi Facebook 19.11.2021 ora 20 

S'pati qare i shkreti pa shkua me fal namazin e xhumasë e me marrë dorë te Shefqeti, përndryshe sa të sharat ia kanë bërë atij dhe gruas së tij, është problem me bërë "aksham" në Kosovë e me i pushua veshët. Kosova ka rrëshqit drejt asaj që nuk është dashur ta bëjë. Nuk besoj se kryetarit të ri të Prishtinës do i ndihmojë xhumaja se për të fituar imunitet nga sulmet e ulëta duhet të jesh në kopenë e tyre pa këmbanë dhe ndonjë shenjë tjetër identifikuese. Duhet të blegërosh në kor atëherë kur dashi i zi, ogiçi brirëmëdhenj tund kokën dhe këmbanën për të treguar se "Këtu, unë jam"!

Komentet në facebook :

Ismet Sipi : Për shkak se disa nga postimet tuaja nuk i kontribuan debatit të mirëfilltë, m'u deshtë t'i hjeki të gjitha. Çdo postim që bie ndesh me rregulloren, do largohen nga unë, para se të merr masa facebouk - u. Paraprakisht iu falënderoj për mirëkuptimin tuaj!

Facebook :

https://www.facebook.com/ismet.sopi/posts/10161518544914899