Politikë

 Nuk i kam lexuar të gjitha më shpresë ti kem e lexoj por kurr gojë lëshuar nuk jam kenë e as jam, ashtu siq edhe ju jeni ruajt z. Leci dhe kurr për njerëz të mëdhenjë i pa matur nuk ke fol pa dallim rivalëve dhe zhurmës më fyerje tjerët që bëjn.

Duke mos i shar as urryer personalitetet, lexuesi, studjusi dhe kritiku i personaliteteve të mëdha fiton të drejtën edhe më i kritikuar në ato pika ku mundet më argumentur fal faktit se pa anshëm i ka lexuar.

Nuk shahet as urrehet Rugova, Demaçi, Qosja, Kadare, Agolli e figura tjera kombëtare pa i permendur të gjitha ato figura sa ka kombi ynë.

Ata ose ato figura mund ti lexosh e pas leximit nese je marr më këto punë, mund ti kritikosh për aq sa mund ta argumentosh mendimin ndryshe dhe serish duke i ruajtur figurat të cilat nuk rrenohen për shkak veprimi mos veprimi si e sa duhët në kohën e duhur, rregullisht lexojm të thuhet se, njerëzit gabojn por nuk perfundojn sit ë gabuar.

Ky isha dhe mbetem në permbledhje ngjarjësh të kohës dhe proceseve të shumta të cilat duke sharë, ngritur e rrenuar figurat politike, neve si popull po na kushton.

Unë nuk komentoj shpesh mik i nderuar Xhafer por ndodh kur tema ma imponon dhe kam deshirë komentet ti kam, andaj po afishoj.

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4808485832504842

Facebook :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2979149692395871&id=100009026097912

Komentet facebook :

Xhafer Leci : Xun Çetta, Falëmnderit miku im i nderuar dhe shumë i kulturuar, Xun për kohën shkrimin me vlerë e shembullor për të gjithë ata cilët kanë mundësi ta lexojnë.

Vërtet gjithmonë sa herë kam pasur rastin dhe mundësitë ju kam lexuar, asnjëherë nuk kam hasur në ndonjë shkrim Tuajin të keni fyer të tjerët,pavarësisht çfarë kanë shkruar ata.

Kjo tregon pjekurinë tuaj edukative, njerëzore,intelektuale të një atdhetari dhe veprimtari të hershëm të çështjes tonë madhore.

Respekt

Nganjëherë kur gjej kohë të lirë, futem nepër furumet serbe.

Sinqerisht, e shoh se neve shqiptarët si shumicë, jemi shumë më të kulturuar në çdo aspekt se serbët, cilët shajnë edhe fëmijët, diellin dhe zotin!

Këtë kulturë e kemi dëshmuar edhe para botës se qyteteruar, me zgjedhjet e shumta cilat janë mbajtur në Kosovë që shumë vite.

Liderët me stafet drejtuese të partive politike shqiptare i kemi katastrofë, probleme të ngjashme kanë edhe vendet tjera Ballkanike...!

Juve dhe familjes Tuaj të nderuar,Ju uroj gjithe të mirat e kësaj bote.

Naten e mirë dhe gjumë të qetë!

Xun Çetta : FLM mik i nderuar Xhafer, më njerëzit që lexojn, veprojn e djallzor nuk jan, kollaj e kam, ju jeni njëri mes tyre e sa per lexim të herëpashershëm, kjo është tashme krejt normale tek të gjithë, dinamika e ka bërë të vetën, nuk mund ti lexojm të gjitha por nuk na shpetojn o i nderuar. Uroj një natë të mirë gjumi ku i fut në kualicion gjum e pushim, kjo funksionon rezultate neser më dhënë