Politikë

  Nuk ka si të pershkruhet kënaqësia e suksesit të Fëllanza Avdijaj nga Istogu e cila u zgjodh si Asambleistja më e re në moshë në Komunën e Emmenit Kantoni Luzern CH, shtet ky ku njerëzit më aftësitë e tyre janë dhe avansohën barabart.

Fëllanza u rreshtua në listën e Partisë së Lirë Demokratike  ,,FDP" për zgjedhjet lokale ku qytetarët e kësajë Komune ja besuan dhe votuan aftësitë e sajë, të bindur se do kontriboj për qytetarët pa dallim moshe, besimi a nacionaliteti.

Është edhe merita juaj kjo i nderuar Sefë, i nderuar Mehdi dhe gjithë familjës tuaj, pra është kultura që ka trasheguar nga ju në bashkëdyzim më kulturën Zvicerane.

Suksese dhe urime Fëllanzës e cila e di dhe besoj se do të perkushtohët për ta dhënë maksimumin në dobi të Komunës së Emmenit dhe qytetarëve të sajë si Komune e mundësive për të gjithë.

Urime, urime

Më shumë dëgjo VIDEO dhe lexo këtu në Facebook :

https://www.facebook.com/sefedin.avdijaj.5/posts/2830336863924486