Lajmet aktuale

 Ja si po komunikojn e si do duhej komunikuar diplomat tonë :

,, Ne si qeveri jemi dhe mendojm kështu, nen këto qendrime nuk kemi ku më shku. Jo se vetëm ne kështu po duam, por opozita e bashkuar në vendin tonë, pertej këtyre qendimeve synon, andaj mos pritni që ne mes veti të luftojm“

Pra, le të i thojn njëra tjerës sa të duan, ne jemi më të qendryshëm dhe më patriot se ju opozitar, por në takime më të huajt të kundertën ta thojn.

E thëm këtë si mesazh ngase në bisedime historike po vazhdojm dhe krejt në fund :

Askush nuk guxon diqka më shumë as më pak të nenshkruan e as pranon, parase edhe opozita paraprakisht më vendimin historik të pajton.

Luzern 17.11.2021

Xun Çetta