Metaforat politike imponim i kohës

  Ata të cilët kurr nuk kanë hyerë në këto pervoja fatesh në furrë, le të mësojn këtu e mos u djegëshin kurr.

Lexo nga pervojat këtu shumë më shumë, në dukje të thjeshta por pervoja të rreshkura e gati bëra shkrumb :

Lexo nga Muharrem Kosumi facebook 17.11.2021 ora 12 , para 2 orësh  :

I ligu,po qe n'gusht të bjen n'gju, po u çlirua të ngulë n'hu.

Komentet e para në facebook :

Kristë Palokaj : I ligu është shumë më i rrezikshëm se trimi!

Mehdi Hyseni :  I ligu, po qe ngusht të thith, po u çlirua të grrith!

Bashkim Hetemi : OK

Xun Çetta : I ligu nuk mund te afrohet afer parase te perkulet, lavderon dhe meritat ti pranon, sapo qlirohet, tmerresisht prapa shpine ta leshon dhe vet vazhdon viktima tjera ti kerkon.

Më shumë komente pervojash fal mikut Muharrem i cili e ngriti si temë të duhur e në kohë në mos jemi vonuar, vazhdojn këtu : 

Facebook :

https://www.facebook.com/muharrem.kosumi.3/posts/4317847178343906