Familiare

  Nga sa muaj që kur më plasën sa gëzime po aq hidherime tek sot mund ta postoj një ditë gëzimi

Po, vertetë nga gëzimi që pata më nipin tim Marikun që kur lindi në Spital, publikimin ato ditësh ma ndalën raste tjera hidherimi si vdekje e të ngjajshme, pastaj foto nga takimi i pare më nipin kur u kthy në shtepi, po ashtu plasën ngjarje tjera hidherimi, e pra siq kam thënë, bota gëzime e hidherime ka por i lëshojn radhën njëratjetrës.

Sot, po ashtu pata një ditë gëzimi, ka një javë që kur u ktheva nga Kosova ku isha për zgjedhje dhe nga një ftohje që pata më kollitje, nuk lejova ta kem nipin në dorë nga frika se mos po e infektoj, e tek sot Dardani më tha :

,, Babë eja se të ka kaluar, nuk ke kollitje më dhe e di sa shumë malli të ka marr për nipin i cili edhe pse ende dy muajsh, po ndiej sikur kërkon Gjyshin e vet”

Kështu më tha djali dhe e theva parimin, ndoshta ende pa u sheruar mirë shkova dhe u kënaqa më nipin tim Marikun, më Dardanin, Elizën dhe Sevdinë pra Gjyshën e Marikut, njëkohësisht gruan time Sevdinë.

Ishte një ditë gëzimi, ditë kënaqësie sa të mos harrohet pas kaq muaj ngarkesash, po edhe hidherimet nuk më munguan si raste vdekjësh etj.

E tash, do ti kaloj këto ditë më shumë më nipin dhe familjën time se sa më aktivitete të cilat nuk po kanë mbarim kurr.

Luzern 08.11.2021

Xun Çetta

Më shumë foto në Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4768887819797977