Kulturë

   Në Shfletim të publicistikës në info-cetta nga 318 faqe herë 9 artikuj për faqe arkivi këtu, që do të thotë 2862 artikuj publicistik unë u ndala dhe më kënaqësi degjova emisionin OXYGEN ku moderatori Besim Dina kishte mysafire nderi mësuesën 87 vjeqare zonjën e madhe Ferdane Shehu Misini e cila na ka mahnit më shendetin, memorien apo kujtesën dhe rrefimet e sajë kaq më vlerë për ta dëgjuar.

Emisione si ky më mysafirë kaq të perzgjedhur, të bëjn të motivohësh për punë dhe mos dhimbëset koha që ndave për ta percjellur një histori jete.

E pergëzoj z. Besim Dina dhe uroj shendet për zonjën Fidane Shehu Misini e cila na motivoj të mos ndalemi nga puna tutje për vendin.

Pra nga krejt kjo, ja vlefti të nderpritet puna kur ka punë tjetër më vlerë nga e cila perfiton pervoja jete.

Luzern 06.11.2021

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4763277217025704