Politikë

    Plotë dy ditë, për mua aktuale ishte Bjeshka, dimri po vjen e të pergaditur kasha frikë se nuk po më zënë, unë tani lëviza dhe bëra diqka mendoj më vlerë.

 

E di se dikujt i kam hyrë në hak, ka pritur diqka nga unë por trajtim temash nuk kam pas, ngase Bjeshlka ishte prioriteti im sa u tha më lartë.

Në mungesën time tash dy ditë, unë sot mbarova punë të detyryeshme për dimer në Bjeshkë, shumë qka kisha lënë keq e pa mbrojtje nga bora atje.Tani sapo erdha nga Bjeshka ku mbarova punë dhe tani dimrit i them, mirësevjen.

 

Ditën e parë punuam shumë për dallim nga sot kur nuk kishim edhe aq shumë punë por edhe një punë e re doli, gomen e veturës e preva si më brisk në një gurë diku 1000 e më shumë metra parase të arrij në Dëbanën ku duhej punuar.

 

Goma rezerv ishte shpetimi ynë për të mos ngal në Bjeshkë tërë natën si kercyll.

 

Trubuhoc 25.10.2021

Xun Çetta 

 

Facebook me shumë foto :

 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4724092430944183