Politikë

  Unë në Shkollën fillore ,,Ismail Qemali“në Fshatin Saradran në ora 12 e 15 minuta e kreva obligimin tim, pra votova.

 

Tash sa vite ftoj që të votohët qetë, lirshëm dhe krejt pa zë, kështu votohët ndershëm, shendetshëm dhe pa zhurmë. Mjerisht akoma flitet shumë si Psh. jo votova këtë, tjetri atë etj, kjo nuk është e shendetshme por ja se kjo praktikë mjerisht po vazhdon e për zote edhe po flitet e thojn por të kundertën votojn.

Pas kafës mengjesit ku u sqaruan vetëm rregulli si votohët e asgjë më shumë, unë shkova dhe votova. Për të qenë edhe unë pak a shumë i kësajë kulture votimi, po tregoj se pasi bëra votimin për kryetar, asambleistin e votova të partisë tjetër ! e di pse dhe mendoj nese nuk gaboj, se kam bërë më të mirën të mundshme si krejt i pa parti që jam.

 

Urime Komuna ime, uroj votim të qetë dhe pranim të rezultatit si vullnet i qytetarit i shprehur më votë.

 

Trubuhoc 17.10.2021

Xun Çetta

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4698353140184779