Politikë

 Garan Rakiq dhe Rakiqat tjerë munden vetëm njërën nga dy alternativat më i zgjedh, dojn shtet ligjor në Kosovë apo ende të andrrojn vehtën Mbretër në Kosovë më kënë ?.

 

Perzgjedhja është pergjegjësi e tij por rezultati pastaj nese vet gabon, atë në shtepi e qon.

Goran Rakiq thotë : ,, Ne do të largohemi nga të gjitha institucionet e Kosovës nëse deri në fund të këtij viti s’krijohet Asociacioni“

 

Disa të marrë tonë politik thojn : ,, Po çka prêt Kryeministri Kurti që nuk e shkarkon“

 

Thojn kështu disa sa për të thënë diqka a harrojn se nese aj vehtën don ta largon pa fajin tonë, po pse u dashka ta shkarkojm dhe fajin vehtës më ja lënë ?

 

Pa e ngacmuar e as larguar kush, nese aj vertetë nuk donë, le të shkoj në paqt qka bënë, vota të rezervuara më kurr nuk kanë më marr e as ligjet e shtetit si minoritet mbi minoritetet tjera ata nuk mund t`na i bëjnë.

 

Nga sot 16.10.2021 ndoshta kurr zëri tij nuk ka më u ndi, aj mund ta bënë vetëm një hallakam por Serbet qytetarë të Kosovës të integruar do të janë e Rakiqat të dalin po deshtën natan.