Politikë

    Vendi po shkonë në sprovë të re kombëtare, larg duart nga sa e sa marre të cilat po vazhdojn të na kushtojn sot. Opozita do duhët të ndihmon në këtë situate e cila po kercnon.

Unë sikur po heshti por jo, jam në ofanzivë të sistemit të ri të punës, po, është ndryshim i sistemit të punës për shumë arsye të cilat tani vetëm unë i di.

Nese në këto situate, dukët sikur nuk po publikoj, kjo nuk qendron, jo pa qellim unë tjerët po i komentoj në funksion të punës që duhët ta bëjm.

Më shqetsim lexoj tema tash sa kohë, por nder to lexova po sot një postim të zonjës Eni Vasili facebook 24.09.2021 ora 6 mengjes dhe po këtu shkurt e më pak fjalë e komentoj :

Incidenti në kufi/ Vuçiç shpërthen ndaj BE dhe NATO: Deri kur do të durojmë dhunën e Albin Kurtit?

Xun Çetta : Mendoj se edhe Vuqiqi po si Millosheviq, e don një goditje qofte formale si arsyetim para popullit të cilin e kanë mashtruar, po, me paramendim i bëjn këto aventura qka se po sjellin viktima si turp i shekullit tonë. Politika e ka këtë shpirt katil.

Lidhja më shumë:

https://www.facebook.com/groups/227569024031812/posts/4135052443283431

Afishuar sot 24.09.2021