Kulturë

   U ndjeva keq pse nuk isha aty për ta dhënë lamtumirën e fundi por akoma më keq po ndihëm pse shkove pa pritmas dhe kështu të mbeta borxh, borxh ky që nga viti 1989-90 kur ju ishit vet pjesë e qelizës së asajë Lëvizje.dhe sot shkove pa lexuar vlerësimet për ju, vlerësime të cilat historia do ti shenon dhe gjeneratat do ti mësojn ato.

Ju Rexhep, ishit F. Noli i shekullit tonë si Klerik, atdhetar dhe diplomat, pa dallim pse Noli kishte vdekur në kushte dhe rrethana tjera për dallim nga ju në kohën tjeter, pra të shekullit tonë nese arrijm ta svidojm si shekull.

LAVDI për jetë e mot veprës, emrit tuaj Rexhep Boja.

Luzern 15.09.2021

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4596574923695935