Politikë

 As spo shkruaj e as implikohëm kaq heret në këto zgjedhje por mendimin tim të prer e kam, të heshti plotësisht gjithëashtu nuk po bënë, andaj komentoj këtu më shpresë se pak a shumë diqka dua më sqaru :

Xun Çetta : Ganiu po e kthen borxhin dhe fjalën që të vazhdojn bashkë më Idrizin për ndryshime, një e mire kjo për ta admiruar, por herën e kaluar e paten fituar, në mungesë kujdesi fitorja ju rreshqiti në humbje dhe si më keq dhe krejt jasht ligjit të KQZ, një hile kjo e cila nuk u gjykua kurr.

Idrizi kishte bërë gjith çfarë është e mundur për Ganiun Kryetar Komune, sot Ganiu po i kthen borxhin Idrizit por mos të harrohet se ndryshimet ndodhen dhe mjerisht prap jo në anën e ndryshimeve.

Unë pak muaj më parë pata konsultuar projektin si të shkohet bashkë për Kryetar Komune që ndryshimet të mos bllokohen dhe mos permbysen rezultatet e fundit në Istog ku më një kandidat të perbashkët për kryetar, Istogu nuk do shkonte në Balotazh.

Idrizi edhe mund të ishte kanditad i këtij kualicioni të gjërë në këto zgjedhje lokale por kunsultimet nuk funksionuan, kush ishte rritur mendje nga fitorja e fundit në Istog e kush po kërkonte interesa tjera jasht këtyre ndryshimeve pa kuptuar faktin se ndryshimi kishte ndodhur !!! thjesht këtu diqka nuk ka funksionuar dhe unë nga konsultat jam larguar edhe pse vet kurr nuk kisha pretenduar, unë isha vetëm për të ndihmuar, një temë kjo e cila pak më vonë ka më u sqaruar mbi konsultat e deshtuara.

Më në fund,Idrizit i uroj sukses, ndihma e Ganiut është marifet por nuk është bash e leht kjo fitore nisur nga krejt çfarë u tha më lartë.

Idriz Blakaj Facebook 12.09.2021 :

https://www.facebook.com/idriz.blakaj.522/posts/550827819353989