Rrefime

    Ka kohë që kur më shumë po afishoj e shperndaj per të treguar se isha dhe jam gjall, kuptohet ne pritje hapin tjeter me e marr...

10.09.2021

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4579712315382196