Lajmet aktuale

  Ka javë e gati muaj që kur kronika e zezë më vdekje qytetarësh nga gjitha fatkeqsitë po shtohët, pati aq shumë kronika e fatkeqsi sa është bërë e pa mundur në të gjitha kronikat veq e veq më hy aq më pak më shkruar e komentuar.

Pati fatkesi komunikacioni, pati djegëje shtepish dhe vdekje fëmijsh, pati vrasje deri tek fatkeqsia e mbrëmshme në Pejë, pati plasje gazi dhe viktima të shumta por ja se në këtë rast ngushlloj gjithë të afermit e tyre e në fund edhe unë jam në ditë zie dhe bashkëndij dhimbjën e gjithë Tetovarëve e më gjërë për fatkeqsinë e cila ndodhi të mërkurën në mbrëmje  në spitalin modular ku po trajtoheshin të sëmurët me COVID, tragjedi kjo e cila ishte më e madhe nga sa u tha më parë.

Ngushlloj familjët e viktimave dhe kryetarën e Tetovës zonjën Teuta Arifi, u preht në paqe trupi tyre, kujdesi dhe pergjegjsia më e madhe të mbetet mbi ne.  

Luzern 09.09.2021

Xun Çetta